top of page

Informació sobre les reserves

Preguntes freqüents

Fins quan podré fer la meva reserva? S'esgoten ràpidament?

Pots fer la teva reserva en qualsevol moment fins al 30/06/2022. Et recomanem que no esperis a darrera hora per fer-la, les reserves sovint s'esgoten entre un i dos mesos abans de l'esdeveniment.

En cas que hi hagi cancel·lacions per Covid-19, em tornareu els diners?

Tenim dates reservades a l'agost per si calgués posposar algun esdeveniment. En cas de cancel·lació podràs triar entre recuperar els diners i perdre la plaça o mantenir-la. Els darrers anys ens mostren que la incidència de la Covid a l'estiu és baixa, i no hem tingut cap incident en la programació de cursos als estius del 2020 i 2021.

Si no puc assistir al curs/xerrada/exposició, em tornareu els diners?

Si cancel·les la teva reserva abans del 4/06/2022 (un mes abans de l'inici del Fustival) et reemborsarem el 100% de la teva compra.

Sóc client/a professional en el ram de la fusta i el moble. Com puc obtenir factura per la meva compra?

Posa't en contacte amb nosaltres abans de fer el pagament i t'enviarem factura completa amb la pertinent retenció d'IRPF.

Amb qui puc parlar si tinc dubtes sobre la meva reserva?

Et pots posar en contacte amb nosaltres aquí.

Condicions generals de les reserves

  • En cursos d'import superior a 400€ ens hauràs de facilitar la teva informació fiscal (Nom, adreça, DNI/NIF/Passaport). Les teves dades es faran servir exclusivament per motius de facturació i romandran confidencials i protegides per la normativa estatal i europea. Pots consultar la política de privacitat aquí

  • En cursos d'import superior a 400€ podràs fer el pagament fraccionat en dues parts del 50%. La data límit per completar el 100% de l'import dels cursos és el 4/06/2022. Si estàs interessat/ada posa't en contacte amb nosaltres!

 

  • Si el curs es cancel·la per la pandèmia, podràs triar entre recuperar els diners immediatament i perdre la plaça o mantenir la teva reserva per a la nova convocatòria.

 

  • El termini màxim per cancel·lar la teva reserva és el 04/06/2022. Després d'aquesta data no es podran fer reemborsaments.

  • Si ets client professional cal que m'ho esmentis abans del pagament per poder facturar amb la retenció pertinent d'IRPF.

 

  • Si deixes la teva plaça deserta sense avisar prèviament, no podràs recuperar les hores perdudes.

bottom of page