top of page

Informació sobre les reserves

Preguntes freqüents

Fins quan podré fer la meva reserva? S'esgoten ràpidament?

Pots fer la teva reserva en qualsevol moment fins al 01/06/2024. Et recomanem que no esperis a darrera hora per fer-la, les reserves sovint s'esgoten entre un i dos mesos abans de l'esdeveniment.

Si no puc assistir al curs/xerrada/exposició, em tornareu els diners?

Si cancel·les la teva reserva abans de l'1/06/2024 et reemborsarem el 100% de la teva compra.

Sóc client/a professional en el ram de la fusta i el moble. Com puc obtenir factura per la meva compra?

Posa't en contacte amb nosaltres abans de fer el pagament i t'enviarem factura completa amb la pertinent retenció d'IRPF.

Amb qui puc parlar si tinc dubtes sobre la meva reserva?

Et pots posar en contacte amb nosaltres aquí.

Condicions generals de les reserves

  • En cursos d'import superior a 400€ ens hauràs de facilitar la teva informació fiscal (Nom, adreça, DNI/NIF/Passaport). Les teves dades es faran servir exclusivament per motius de facturació i romandran confidencials i protegides per la normativa estatal i europea. Pots consultar la política de privacitat aquí

  • En cursos d'import superior a 400€ podràs fer el pagament fraccionat en dues parts del 50%. La data límit per completar el 100% de l'import dels cursos és l'1/06/2024. Si estàs interessat/ada posa't en contacte amb nosaltres!

  • El termini màxim per cancel·lar la teva reserva és el 01/06/2024. Després d'aquesta data no es podran fer reemborsaments.

  • Si ets client professional cal que m'ho esmentis abans del pagament per poder facturar amb la retenció pertinent d'IRPF.

 

  • Si deixes la teva plaça deserta sense avisar prèviament, no podràs recuperar les hores perdudes.

bottom of page